HUN webáruház - angyalos címerek és magyar dísztárgyak
      Kezdőlap      Regisztráció      Árlista      Kosár tartalma, megrendelés      Vásárlói visszajelzések      Elérhetőségek, linkek      Érdekességek, információk, viccek
Termék kategóriák
Hírlevél feliratkozás

Tart attól, hogy egy ismeretlen "weboldalnak" előre fizessen? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és cserében elküldök Önnek egy internetes "Vásárlói kisokost"! (Ha nem kapott visszaigazoló linket, nézze meg a spam mappáját is! Technikai okokból Citromailes címmel nem lehet feliratkozni .)

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Kereső
Kifejezés:
Hírek - HUN Webáruház

Valuta választás
Pénznemek:
Facebook oldalunk

Minősítés
Áruházunk minősítése:
Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!
Vőfély:

Vidra Szabolcs vőfély

"Az esküvői hangulatot teszi fényesebbé, felejthetetlenebbé a vőfély. Ez a szép hivatás több évtizedes múltra tekint vissza. Szívvel-lélekkel készülünk az esküvőre, szeretnénk, hogy minden tökéletes legyen, mindenki jól érezze magát, és szívesen gondoljon vissza a meghitt hangulatra és a kellemes estére.

Ebben segítek én és párom, több éves tapasztalattal, és játékos ötleteimmel, szem nem maradhat szárazon a nevetéstől, sok tánc, remek hangulat, és maximális alkalmazkodás az ifjú pár igényeihez.

A képek és a vendégkönyvembe írt megtisztelő, hálás szavak, mindennél többet mondanak és jelentenek Nekem is."

Vidra Szabolcs


A vőfély a magyar lakodalom fő szervezője, rendezője, irányítója. Tudja a lakodalom összes menetét, az összes verset nótákat. Rendelkezik a zenével, figyelemmel kíséri, hogy mindenki el legyen látva étellel, itallal. Vezeti a   lakodalmas menetet. Ilyen csak néhány akad minden faluban, őket hívják e nagy események lebonyolítására." "Magyar Néprajz" című könyv

Néhány bejegyzés a vendégkönyvemből:

Móni & Árpi:

Dátum:2011-07-18 02:12

Kedves Szabi és Kriszti!

Köszönjük szépen hogy életünk legszebb napját ennyire feledhetetlené tettétek (a csajok még mindig ezt emlegetik és ismétlést követelnek -remélem évek múlva is így lesz :)). Ha mégegyszer vőfélyt kéne keresnünk újból téged választanánk (bár remélem erre nem lesz szükség :)). További sikeres munkát kívánunk!!!!

Orsi & Zoli

Dátum: 2011-05-30 11:11

Szabolcsnak és Krisztinának köszönetet mondunk, az, hogy klassz lett lakodalmunk,rajtuk is múlt tudjuk.Minden helyzet magaslatán ott állt a vőfélyünk, Vigyázott,hogy hangulatunk ne üljön le nékünk.További sok felkérést, és jó munkát kívánunk, Hozzátok a hangulatot legalább, mint nálunk.

Évi és Zoli

Dátum: 2011-04-08 10:41

Kedves Szabolcs!

Köszönjük Neked a jó hangulatot, a vezetést, a játékokat. Örülünk, hogy Téged választottunk. Évi és Zoli

Kérem, kattintson a honlapomra további információkért: http://hangulatmester.hu

Üdvözlettel:

Vidra Szabolcs (8142 Úrhida, Táncsics Mihály út 23/A)

E-mail: vidra.szabolcs@gmail.com

Tel: +36 70 622 7213

Ön is szeretne megjelenni a Szolgáltatások menüpontban? >>Kattintson ide!<<

>>Vissza a HUN Webáruház főoldalára<<


Partnereink

hunbolt 

Nagyon olcsó

hirdetési lehetőség, 

kattints a képre!

 

Szolgáltatások
Bejelentkezés