HUN webáruház - angyalos címerek és magyar dísztárgyak
      Kezdőlap      Regisztráció      Árlista      Kosár tartalma, megrendelés      Vásárlói visszajelzések      Elérhetőségek, linkek      Érdekességek, információk, viccek
Termék kategóriák
Hírlevél feliratkozás

Tart attól, hogy egy ismeretlen "weboldalnak" előre fizessen? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és cserében elküldök Önnek egy internetes "Vásárlói kisokost"! (Ha nem kapott visszaigazoló linket, nézze meg a spam mappáját is! Technikai okokból Citromailes címmel nem lehet feliratkozni .)

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Kereső
Kifejezés:
Hírek - HUN Webáruház

Valuta választás
Pénznemek:
Facebook oldalunk

Minősítés
Áruházunk minősítése:
Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!
Médiaajánlat:

Ön magyar szolgáltató, kisvállalkozó? Szeretné látni vállalkozását a HUN Webáruház oldalain? Napi 100-150 látogató (2011.október), direkt marketing, megjelenés a közösségi portálokon, mindezt napi 50 Ft-ért!

Kizárólag olyan szolgáltató cégek jelentkezését várom, akik legalább 3, ÜGYFÉL által írt ajánlással, referenciával rendelkeznek, és magyar tulajdonban vannak! Így szeretnénk az áruházunkban termékeikkel szereplő kézművesek mellett lehetőséget biztosítani például vőfélynek, fodrásznak, duguláselhárítónak, babysitternek, manikűrösnek, nyelvtanárnak, oktatónak, vízvezetékszerelőnek, burkolónak, szobafestőnek és egyéb olyan szolgáltatónak, akik nem tudnak milliókat költeni megjelenésre, de szeretnének több ügyfelet szerezni.

Ha van már honlapja, akkor arra mutató linket helyezünk el egy rövid szöveges, képes saját aloldalon, ha nincs akkor az Önnek létrehozott keresőbarát aloldalon tüntetünk fel minden fontos információt a vállalkozásáról, amit akár saját honlapként is használhat. (Ha saját honlapot is szeretne, jelképes, kisvállalkozók által is megfizethető áron elkészítjük Önnek. 2011.-ben már a sarki zöldségesnek is fontos a honlap...)

A keresők gyorsan megtalálják a HUN Webáruház oldalait, Ön is egyre több ügyfélre tehet szert napi 50 Ft-ért! Áraink magában foglalják a Facebook oldalunkon történő megjelenést is.

Ha fél éves megjelenést egyben megrendel és kifizet, 1 havi, ha egy évet egyben megrendel és kifizet, akkor 3 havi megjelenést kap ajándékba!

Áraink:

Időtartam:

Kezdőoldal:

Szolgáltatások oldal:

1 hónap

2.000 Ft + Áfa

1.500 Ft + Áfa

6 hónap

10.000 Ft + Áfa

7.500 Ft + Áfa

12 hónap

18.000 Ft + Áfa

13.500 Ft + Áfa

Ha érdekli a megjelenés a HUN Webáruház "Szolgáltatások" oldalán, akkor kérem írjon a info@hunwebaruhaz.hu e-mail címre (az e-mail tárgya "Szolgáltatások a HUN Webáruházban" legyen), és felvesszük Önnel a kapcsolatot, megbeszéljük a megjelenést.

A megállapodást és a fizetést követően 48 órán belül elkészítjük és megjelentetjük a hirdetését. Több hónapi megrendelés, de havi fizetés esetében minden hónap 1.-én állítunk ki számlát 8 napos fizetési határidővel, ha a számla nem kerül kiegyenlítésre eltávolítjuk a hirdetést. 6 vagy 12 havi megrendelés esetén a lejárat előtt 2 héttel felvesszük Önnel a kapcsolatot, és megbeszéljük a hirdetés meghosszabbítását.

A szolgáltatásról a HUN Webáruház üzemeltetője, Balogh Sándorné EV. állít ki számlát.

Üdvözlettel: Balogh Sándorné - HUN Webáruház

E-mail: info@hunwebaruhaz.hu

Tel: +36 30 640 5940

>>Vissza a HUN Webáruház főoldalára<<

Partnereink

hunbolt 

Nagyon olcsó

hirdetési lehetőség, 

kattints a képre!

 

Szolgáltatások
Bejelentkezés