HUN webáruház - angyalos címerek és magyar dísztárgyak
      Kezdőlap      Regisztráció      Árlista      Kosár tartalma, megrendelés      Vásárlói visszajelzések      Elérhetőségek, linkek      Érdekességek, információk, viccek
Termék kategóriák
Hírlevél feliratkozás

Tart attól, hogy egy ismeretlen "weboldalnak" előre fizessen? Iratkozzon fel hírlevelünkre, és cserében elküldök Önnek egy internetes "Vásárlói kisokost"! (Ha nem kapott visszaigazoló linket, nézze meg a spam mappáját is! Technikai okokból Citromailes címmel nem lehet feliratkozni .)

Vezetéknév:
Keresztnév:
E-mail:
Kereső
Kifejezés:
Hírek - HUN Webáruház

Valuta választás
Pénznemek:
Facebook oldalunk

Minősítés
Áruházunk minősítése:
Megbizhatobolt.hu - Ellenőrzött weboldal!
Bemutatkozás:

Tisztelt látogatónk!

Mottónk:  Ön büszkén vállalja magyarságát? Mutassa meg bátran mindenkinek!


Ezzel a termékkel indultunk!Szó szerint, például a termékeink, nemzeti jelképeink használatával, és átvitt értelemben is, azzal, hogy lehetőleg magyar terméket vásárol magyar vállalkozástól.

Oldalunkon magyar kézművesek és kisvállalkozók termékeit gyűjtöttük össze, egyedi összeállításban. A nemzeti jelképeink a fő motívum, de más jellegű magyar dísztárgyakat és használati tárgyakat is forgalmazunk. A célunk, hogy ne a külföldi bóvlit, hanem a magyar terméket vásároljuk, igaz magyar emberként így tudjuk erősíteni egymást. Kisvállalkozóként szerény eszközeink vannak, de arra büszkék vagyunk, hogy több magyar kézműves munkáját, megélhetését tudjuk segíteni tevékenységünkkel. Javasoljuk mindenkinek, hogy ezt a kis pluszt tegye hozzá, mutassa meg, hogy büszke magyarságára, lehetőleg magyar terméket vásároljon, és tájékoztassa ismerőseit, barátait erről, illetve más hasonló oldalakról, cégekről a közösségi hálózatok segítségével.

Amire különösen büszkék vagyunk!Jöjjenek, válogassanak kedvükre a  magyar holmik között, saját részre, ajándékként egyaránt örömüket lelik a termékeinkben. Nézzenek fel büszkén a homlokzaton lévő angyalos címerre, tegyék a mobiljukat egy kézműves szkíta sólymos telefontokba, nézzék meg az időt a faragott turulos faliórán,  díszítsék lakásukat termékeinkkel.

 

Köszönjük, hogy vásárlásaikkal és ajánlásaikkal segítik több magyar kézművesnek a megélhetését, és ezen keresztül a magyar gazdaság talpra állítását! Ne feledjék, ez több mint amit azok tesznek, akiknek hivatalból ez lenne a dolguk…

Tisztelettel:

Balogh Sándorné – HUN Webáruház

Tel: +36 30 640 5940

E-mail: info@hunwebaruhaz.hu

Még sok-sok nemzeti ajándékot talál a 

http://hunbolt.hu

oldalon is.

Partnereink

hunbolt 

Nagyon olcsó

hirdetési lehetőség, 

kattints a képre!

 

Szolgáltatások
Bejelentkezés